MZE GROUP
Electronics solutions - Securitate si confort! 
   Home      Produse      Sisteme de securitate
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieEmporium - distribuitor exclusiv al Paradox Security Systems - in Romania
Magellan

All-in-one - sistem de securitate complet radio

Magellan este un sistem de securitate complet radio, multifunctional, care combina intr-un model inovativ facilitatile specifice unui sistem de securitate de inalta tehnologie, cu un design modern si o serie de functii suplimentare pentru beneficiar.

Datorita flexibilitatii si designului deosebit, Magellan poate fi instalat cu usurinta si integrat oricarui decor, fiind ideal pentru supravegherea casei sau afacerii dumneavoastra. Totodata, puteti asculta muzica, lasa un mesaj sau puteti folosi sistemul nostru pe post de telefon, ceas desteptator sau dispozitiv de monitorizare.

magellan facilitati 

Bazat in intregime pe tehnologie radio, Magellan se poate conecta la o serie de senzori, acestia la randul lor comunicand cu consola centrala. Daca ati armat sistemul iar dispozitivul detecteaza un eveniment, o sirena va fi activata iar dispeceratul local va fi anuntat prin telefon.
Intreaga instalatie poate fi realizata rapid, convenabil, la costuri reduse, incluzand: senzori de detectie miscare analogi, digitali, ca si senzori de exterior sau cu imunitate la animale, o gama variata de contacte pentru usi, detectori de fum, telecomenzi.
mapa MAGELLAN
Digiplex & DigiplexNE
 
Sistemele Digiplex EVO reprezintă soluţia de securitate ideală pentru locaţii ce necesită atât un sistem de înaltă securitate cât şi unul de control al accesului. Pentru o utilizare cât mai uşoară şi rapidă, sistemul EVO este proiectat modular şi poate fi extins prin adăugarea modulelor de extensie pe bus-ul cu 4 fire. Astfel, modulele sunt conectate la bus în cea mai convenabilă locaţie, iar intrările de zonă ale acestora sunt atribuite zonei şi partiţiei dorite. Doar intrările folosite ale modulului sunt atribuite unor zone în cadrul sistemului. Odată instalate, toate modulele, inclusiv detectoarele de mişcare pot fi programate de la distanţă, de la tastatură sau utilizând software-ul de încărcare/descărcare WinLoad.

Accesul pe cele 32 uşi se face în funcţie de drepturile alocate utilizatorilor programaţi la nivel de sistem, iar monitorizarea şi alocarea uşilor se poate face la una sau mai multe partiţii din sistem. 

Prin integrarea sistemului de securitate cu cel de control al accesului, Digiplex EVO oferă un nivel sporit de protecţie.
mapa digiplex EVO
PARADOX SPECTRA - click pentru detalii
Spectra

Având o tehnologie de comunicaţie sigură, posibilităţi flexibile de extensie şi tastaturi cu un design atrăgător, produsele din gama Spectra SP sunt soluţia ideală pentru orice aplicaţie rezidenţială sau comercială ce necesită până la 32 zone de protecţie. 

Prin intermediul magistralei de comunicaţie, centrala Spectra poate fi extinsă cu module radio sau pe fir precum şi cu o varietate de module accesorii, adaptându-se perfect cerinţelor dumneavoastră de securitate. 

Noua serie Spectra SP vă oferă acum mai multe avantaje şi facilităţi: un mod inovativ de armare (StayD - protecţie 24 ore din 24, 7 zile pe săptămână), mai multe zone (maxim 32) şi ieşiri PGM ( maxim 16) precum şi suport pentru noul apelator vocal (VDMP3) sau modulul internet (IP100). Datorită posibilităţii de actualizare locală a firmware-ului, seria Spectra SP permite instalatorilor o actualizarea rapidă, facilă, în locaţie. În scopul înlesnirii instalării, fiecare centrală din gama Spectra SP poate fi configurată printr-un meniu de programare pas-cu-pas, uşor de urmat.
mapa Spectra SP
DETECTOARE DE MISCARE
Motion Detectors
 
De la detectoarele de miscare de exterior sau cu sezori cu imunitate la animale pana la detectoarele tip analogic sau cele care realizeaza conversia directa analogic-digital, seria Paradox a detectoarelor combina facilitati avansate si tehnologii patentate pentru a oferi un nivel superior al detectiei si al prevenirii alarmelor false.
• Detectoare Digitale Miscare
• Detectoare Miscare Analogice
• Accesorii si Detectoare Specializate

Utilizand o tehnologie unica, Paradox a dezvoltat detectoare de miscare ce vin in intampinarea nevoilor dumneavoastra si se adapteaza perfect fiecarui spatiu ce trebuie securizat:

• 100% Detectie de miscare digitala (patentata)

100% detectie digitala:
Procesul de detectie software converteste, amplifica si proceseaza semnalul elementului de detectie in mediu digital fara niciun fel de circuit analogic. Pentru o cat mai buna acuratete si eliminare a alarmelor false, semnalul elementului de detectie este in intregime procesat digital, fara a se ajunge la saturatie sau a se adauga zgomot de amplificare.

Detectia de miscare digitala conventionala:
In cazul detectoarelor de miscare digitale conventionale, semnalul de la elementul de detectie este amplificat de un bloc analogic. Acesta se face vinovat de cea mai mare parte a pierderilor de semnal, datorate saturatiei amplificatorului. Astfel, nu putem vorbi despre un real avantaj adus de adaugarea unui procesor la detectorul de miscare analogic, din moment ce semnalul se deformeaza in mare masura in etapa analogica a amplificarii.
detectie digitala patentata - Paradox


• Algoritmul ecran - digital (Digital Shield)
Digital Shield este un algoritm software ce cuprinde trei aspecte majore:


1. Procesare semnal digital (DSP) in timp real
Secventa de procesare a soft-ului amplifica si filtreaza semnalul senzorului in timp real. Spre deosebire de filtrarea analogica, cea digitala are o acuratete sporita, nu este afectata de variatiile temperaturii, nu are distorsiuni de faza si nu presupune costuri suplimentare sau componente hardware. Rezulta un semnal digital curat, cu un raport semnal/zgomot S/N maxim.

2. Analiza miscarii
Miscarea genereaza o secventa unica de semnale. Pentru fiecare semnal, Digital Shield masoara, calculeaza in timp real si memoreaza parametrii acestuia (amplitudine, durata, varfuri, polaritate, timp de crestere, forma de unda). Fiecare semnal este comparat cu baza de referinte. Daca semnalul nu corespunde criteriilor ce definesc miscarea, este ignorat.

3. Protectie RFI/EMI
Plaja dinamica larga si viteza mare de esantionare si achizitie a datelor, permit eliminarea semnalelor de radio-frecventa fara a afecta sau distorsiona semnalul util. 


• Procesarea semnalului Auto-Puls (patentata)

Procesarea semnalului auto-puls (APSP) masoara si memoreaza energia provenita de la fiecare semnal detectat. Pentru a declansa o alarma, memoria trebuie sa atinga un nivel prestabilit. Astfel, in prezenta semnalelor de energie inalta (risc foarte mic de alarme false), detectorul genereaza imediat o alarma, ce functioneaza ca un detector de nivel, in timp ce semnalele slabe (cu risc ridicat de alarme false) vor determina detectorul sa comute automat in modul de contorizare a impulsurilor generate. Astfel se asigura o foarte buna protectie impotriva alarmelor false. Frecventa impulsurilor este dependenta de energia semnalului detectat si poate creste foarte mult in cazul inteferentelor radio (RFI).

detectoare Paradox: procesare semnal auto puls

• Compensare automata cu temperatura (ATC)

ATC ajusteaza in mod automat sensibilitatea detectorului de miscare, in concordanta cu diferenta dintre temperatura camerei si cea a corpurilor detectate. Acest lucru permite pastrarea aceleiasi sensibilitati in limita temperaturilor operationale, fara niciun fel de pierdere a zonei de acoperire sau scadere a preventiei la alarme false.
detectoare Paradox: compensare automata a temperaturii


• Senzor cu geometrie intrepatrunsa ISG (patentat)

Geometria intrepatrunsa a senzorului furnizeaza o acoperire superioara si eficienta pe distante mai lungi, spre deosebire de acoperirea oferita de senzorii conventionali. Senzorii standard de tip quad isi pierd din eficienta pe masura ce se apropie de zona maxima de acoperire, intrucat o persoana nu va mai reusi sa intretaie ambele raze de detectie simultan.

detectoare Paradox - senzor cu geometrie intrepatrunsa ISG

• Procesare tip Dual-Edge (analiza intrare si iesire)

Procesarea de tip dual-edge separa semnalele de intrare respectiv iesire, astfel incat fiecare dintre acestea trebuie sa atinga un nivel prestabilit. In caz contrar, nu va fi generata alarma, fapt ce sporeste considerabil preventia la alarme false. 
Procesarea de tip single-edge (pe care o regasim la majoritatea PIRurilor) insumeaza semnalul de intrare cu cel de iesire iar cand a fost atins nivelul prestabilit, este generata alarma.

detectoare Paradox - procesare dual edge


• Detectie dual opusa (DOD)

DOD compara polaritatea semnalului de intrare cu cel de iesire. Doar semnalele de miscare vor genera semnale cu polaritate opusa, ce vor fi procesate software. Semnalele de interferenta vor genera de fiecare data semnale cu aceeasi polaritate, care vor fi rejectate de catre rutina software ce asigura protectia la interferentele RFI si EMI.

detectoare Paradox : detectie dual opusa

click pe imaginile produselor, pentru detalii:

Detectori miscare
DETECTOARE DE MISCARE DIGITALE


NV780

NV780

Detector digital pe fir 
cu vedere laterala si 4 senzori Quad

detector digital Paradox - seria ENVY
• modelul incorporeaza 2 detectoare IR pasive, dispuse la 180°, cu cate 2 elemente de detectie (total 8 raze inguste
• acoperire de pana la 12m per latura (total: 24m
• punct de focalizare eficient al lentilei (1.77") pentru generarea razelor lungi si inguste 
• cele 2 perechi de raze inguste de pe fiecare latura genereaza 2 semnale distincte la intersectia ariei protejate 
• alarma se genereaza doar in cazul in care ambele raze au fost intretaiate 
• imunitate animale < 40kg; inaltime de instalare min 1.5m
• vezi si: NVR780: Detector digital radio, cu vedere laterala si 4 senzori Quad
produs nou
detalii
NV500

NV500

Detector de miscare digital infrarosu,
de inalta performanta 

detector digital Paradox - seria ENVY
• procesare digitala (FADEC) 
• lentilă cilindrica/sferica Paradox 1 - generaţia 3a: 3D Lodif®Fresnel cea mai performantă din industrie, acoperire: 10x10m, unghi de detecţie 90° si 0.5m de la perete 
• pattern de detecţie egalizat ce asigură o sensibilitate uniformă in zona protejata 
• 4 profile pre-programate de procesare a semnalului: Normal, Mediu, Imunitate la animale, Superior 
• optional: suport de montaj 2-in-1 pentru perete si tavan 
• optional: ofera imunitate pentru animale mici (<16Kg) SAU alternativ: acoperirea zonei de sub senzor prin adaugarea unei oglinzi optionale pentru o detectie superioara pe verticală (doar 10cm unghi mort sub detector, cu optiunea super creep)
detalii
DG55

DG55: Detector de miscare digital cu element dual


- detecţie de mişcare digitală patentată
- procesare digitală de semnal, auto-puls patentată
- algoritm software tip Digital Shield cu sensibilitate reglabilă
- compensare automată a temperaturii
- scut de metal ce maximizează protecţia la semnalele EMI şi RFI
- senzor cu element dual
- 12m X 12m; unghi de detectie 110°
detalii
DG65

DG65: Detector de miscare digital cu element quad


- detecţie de mişcare digitală patentată
- procesare digitală de semnal, auto-puls patentată
- algoritm software tip Digital Shield cu sensibilitate reglabilă
- detectie digitalã dualã opusã
- geometrie senzor de tip interlock (ISG)
- senzor cu element quad
- 12m X 12m ; unghi de detectie 110°

detalii
DG75

DG75: Detector de miscare digital de inalta securitate cu imunitate la animalele de casa


- detecţie de mişcare digitală patentată
- procesare digitală de semnal, auto-puls patentată
- algoritm software tip Digital Shield cu sensibilitate reglabilă
- compensare automată a temperaturii
- scut de metal ce maximizează protecţia la semnalele EMI şi RFI
- imun la animale de casã care cantãresc mai putin de 40kg
- detectie digitalã dualã opusã
- 11mX 11m; unghi de detectie 90°
detalii
525D

525DM: Detector de miscare digital, infrarosu, microunde, anti-mask


- detectie digitalã în microunde
- anti-mask
- odatã ce senzorul în infrarosu confirmã cã un semnal îndeplineste conditiile pentru generarea unei alarme, detectorul foloseste semnalele în microunde pentru a confirma rezultatele înainte de a genera alarma
- domeniu de detectie în microunde reglabil
- 14m X 14m; unghi de detectie de 90°
detalii
DG466

DG466: Detector de miscare de tavan cu detectie 360 grade


- doi senzori cu element dual (determină dacă mişcarea este în sensul intrării/ieşirii)
- o ieşire de releu pentru sensul de intrare şi una pentru sensul de ieşire
detalii
DG 85

DG 85: Detector miscare pentru exterior, cu imunitate la animale de pana la 40 Kg

- carcasa rezistenta la soc si temperatura
- functioneaza la temperaturi intre -35C si +50C
- carcasa izolata cu o garnitura de cauciuc injectat
- lentile protejate la radiatiile ultraviolete
- sistem de filtrare cu optica duala
- scutul metalic maximizeaza protectia la interferentele de natura electromagnetica sau RF
detalii
DG 483

DG 483: Detector de miscare digital


- senzor cu element dual
- 11x11m; unghi de detecţie de 85°
- design elegant
- dimensiune redusă: 8.5x5.2x3.5cm
- include suport de montaj de colţ
detalii
DG 467

DG 467: Detector de miscare digital, de tavan, 360°


- senzor cu element dual
- 7x6m la 2.4m înălţime; 11x6m la 3.7m înălţime
- unghi de detecţie 360°
- două moduri de operare (adresabil: Digiplex EVO sau operare releu convenţional) 
detalii

DETECTOARE DE MISCARE ANALOGOCE

476+

476+: PIR cu imunitate ridicata la interferenteele electomagnetice si de radio-frecventa (EMI si RFI)


- imunitate foarte ridicatã la EMI si RFI
- placa de circuit foloseste doar componente în tehnologie cu montaj pe suprafatã (SMD)
- releu electronic (solid-state)
- 11m (35ft) X 11m (35ft); unghi de detectie de 110°
detalii
460

460: Detector de miscare cu vedere verticala


- pozitia lentilelor este reglabilã (0° sau 10°)
- tensiune de functionare selectabilã (12Vcc sau 24Vcc)
- durata semnalului de alarmã este reglabilã
detalii
476PET

476PET

Detector de miscare cu protectie la animale (<18kg)

- imunitate la animale de pana la 18 kg greutate
- daca se doreste un nivel mai inalt de imunitate (ca de exemplu in situatiile in care un animal se afla constant in raza de detectie), luati in considerare utilizarea modelului DG75
detalii
ACCESORII SI DETECTOARE SPECIALE

950

950: Protector seif

Element piezoelectric de inalta sensibilitate.
5 praguri setare sensibilitate
raza de protectie de 2,5m
comutator anti-tamper


detalii
469

469: Suport de montaj pivotant

- 3 în 1: suport de montaj de tavan, perete sau colt
- asigurã o acoperire optimã pentru detector
detalii
MG-SB85W

SB85

Suport de montaj pivotant, pentru sarcini grele
- pentru a fi folosit cu PMD85 si DG85 - PIR-uri digitale de exterior
- tehnologia inovativa T-joint permite miscarea pe doua axe pentru o mai buna manevrabilitate si pozitionare a detectorului
- 3 in 1: suport de montaj de tavan, perete sau colt
- sistemul de blocare previne repozitionarea neautorizata a detectorului de exterior
detalii
DG 457

DG 457: Detector adresabil de geam spart


2 moduri operare (adresabil: DigiplexEVO sau operare releu convenţional)
analiză completă a spectrului audio şi infrasonic
7 filtre digitale de frecvenţă
analiză la impact şi undă de şoc
imunitate ridicată la semnale RFI şi EMI
detalii
457

457: Detector de geam spart


2 moduri operare (adresabil: DigiplexEVO sau operare releu convenţional)
analiză completă a spectrului audio şi infrasonic
7 filtre digitale de frecvenţă
analiză la impact şi undă de şoc
detalii
 ACCESORII
710

VD710: Apelator vocal ParaVox

- permite transmiterea la distantã de mesaje vocale si pager pentru orice centralã
- 4 intrãri de zonã si 2 iesiri PGM
- 4 numere de telefon si 4 numere de pager
detalii
PS-817

PS-817: Sursa de alimentare in comutatie

- sursã de alimentare în comutatie de 12Vcc, 1,75A
- protectie electronicã fãrã sigurante, cu restaurare automatã
detalii
320S

320S: Dispozitiv de protectie a liniei telefonice

- asigurã protectia sporitã a instalatiilor împotriva defectelor cauzate de fulgere si supratensiuni tranzitorii pe liniile telefonice
detalii
278

278: Kit contact anti-sabotaj

- utilizat pentru cutiile metalice
- protejeazã împotriva sabotajului (deschiderea usii sau îndepãrtarea cutiei de pe perete)
detalii
 Toate centralele Paradox au fost concepute pentru a permite integrarea cu ultimele tehnologii in materie de comunicatie, incluzand: GPRS, GSM, IP si voice. 


Centralele Paradox suporta o gama larga de aplicatii de comunicare: incarcare/descarcare via GPRS, monitorizare si control al sistemului propriu de la distanta prin intermediul unui PC, informare vocala sau prin mesaje text cu privire la statusul sistemului/diverse evenimente, raportare la statia de monitorizare via GSM sau GPRS etc. 

Module EVO48/192 MG Series SP Series E55 E65 WinLoad In-Field NEware
PCS200 V2.01 
GPRS
V2.02
K641/K641R (V1.51)
V4.0
K32LCD (V1.22)
V3.42
K32LCD (V1.22)
V3.0 V2.10 V4.50 V2.20 V4.10
IP100 V1.50
IP reporting
V1.50
K641/K641R (V1.50)
V3.30 V3.30
K32LCD (V1.20)
- - V4.00 via IP V2.10
via local V2.03
V4.00
IP100 V1.00
e-mail / monitor
V1.00 V2.10 V2.10 V2.00 V2.04* V4.00 via IP V2.10
via local V2.03
V4.00
VDMP3 V1.10 yes yes yes yes GSM only - - -
Patented Dialer yes yes yes yes - - - -

click pe imaginile produselor, pentru detalii:

GPRS/GSM/IP/VOCE
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Copyright © MZE Group 2011 - 2013  -  Web design by MZE GROUP @